Verandadaken van Eur O sol

Welkom op de site van Eur O sol.

Eur O sol is een innovatief bedrijf dat al bijna 19 jaar ervaring heeft in de verandadaken bouw. Door onze ervaring in de montage, de consument en zeker niet te vergeten de vakhandel, hebben wij een zeer uitgekiend product neer kunnen zetten.

Door deze ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende modellen voor u construeren. Enkele voorbeelden van veranda daken kunt u zien in onze foto gallery.

 

Prijzen aluminium verandadak
 

Onze medewerker buitendienst geeft u niet alleen een prijsindicatie, maar kijkt samen met u naar de mogelijkheden van uw huis, tuin en natuurlijk wat u zelf aan eisen stelt aan een overkapping voor uw veranda.

Laat ons vrijblijvend meekijken naar de mogelijkheden voor een overkapping voor uw veranda, er is vast een passend idee uit te werken dat voor alle vragen een oplossing biedt. Denk daarbij ook aan tuinoverkappingen, een terrasoverkapping, een veranda screen of onze aluminium terrasoverkapping BudgetLine voor de Doe Het Zelver.

 

Samenwerking

Natuurlijk bieden wij een eventueel een totaal oplossing, daar wij samenwerken met meerdere bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor uw lichte bouwvergunning, het aansluiten van de HWA en het terugleggen van het terras. Maar natuurlijk kunt u ook deze bedrijven rechtstreeks benaderen om bv. uw volledige terras een opknapbeurt te geven.

Vind ons leuk op Facebook en laat een recensie achter.

 
U kunt bij ons veilig en gemakkelijk betalen via: 
verkoopsvoorwaarden - disclaimer - betalingsmogelijkheden