Zipscreens

Zipscreens, ook wel Rits-screens genoemd is een zonweringssyteem. Zipscreens zijn aan de zijkanten met een rits in het geleidingssysteem omsloten. Dit zorgt ervoor dat het systeem uitermate windvast is in elke stand. Omdat het doek “opgesloten” zit in de geleiders zijn zipscreens niet alleen zon- en windwerend, ze helpen zelfs mee de beestjes buiten te houden!

Zipscreens, de ideale zonwering!

Screendoek reflecteert tot wel 90% licht en zonnewarmte. Daarnaast wordt ook de lichtinval gedoseerd. Hierdoor wordt het verkleuren van meubels en gordijnen tegengegaan. Daarnaast kunt u de windlast tot wel 85% reduceren. En dat kan in ons kikkerlandje toch zeker wel aangenaam zijn. Door de specifieke weefstructuur van onze zipscreens, blijft het zicht naar buiten behouden. Hierdoor wordt u niet afgesloten van de buitenomgeving. Dit alles zorgt voor meer comfort onder uw veranda of overkapping. Maar ook binnenshuis wordt er een aangenamer klimaat bereikt. Met een zipscreensysteem blijft een vrije doorloop behouden langs het screen. Dit komt omdat het geen uitstekende elementen bevat door de verticale montage. Ten opzichte van uitval- en knikarmschermen biedt een zipscreensysteem hier zowel een praktische als esthetische voordeel.

Afwerking van uw zipscreens geheel naar uw wens.

Eurosol levert geheel naar uw wensen. De omkasting en geleiders van het zipscreenssysteem kunnen in elke ral kleur geleverd worden zodat het een mooi geheel vormt met uw bestaande overkapping of veranda. Door gebruik te maken van de beste componenten op de markt bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige zipscreen zonwering tegen een onwaarschijnlijke prijs/kwaliteitsverhouding. En dat allemaal met CE normering. Of u nu de zipscreens met een schakelaar, een handbediening, met of zonder voorgeprogrammeerde voorkeursstanden, alles is mogelijk! Uiteraard biedt Eurosol u ten alle tijden een uitstekende service en ondersteuning.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan eens langs in onze showroom om de mogelijkheden van zipscreens door te spreken of als u het al weet een vrijblijvende offerte. Wilt u eerst nog wat meer visuele of technische informatie? Klik dan in het submenu op ons “stalenoverzicht” om te zien welke doeken wij u standaard kunnen leveren of op “technische gegevens” voor wat meer achtergrond van het systeem zelf. Wilt u zien hoe zoiets er nou uiteindelijk uit komt te zien, klik dan op portfolio, waarin wij een selectie van geplaatste zipscreens hebben opgenomen.

+31 (0) 475 399950

Bel ons als u een vraag heeft over onze diensten of als u een afspraak wilt maken voor onze vestiging in België.

info@euro-sol.nl

Uiteraard kunt u ons ook mailen als u een vraag of opmerking heeft over Eurosol of een van onze diensten.

Newtonweg 7, 6101 WX Echt

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9u30 t/m 17u00 en op zaterdag van 10u00 t/m 14u00