Over ons

Noem het hoe u wilt. Verandadak, terrasoverkapping of carport. Er zijn evenveel wensen als namen voor de producten die Eurosol levert. We hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van die wensen. Sinds de eerste overkapping – in 1995 – ervaren we dat veel mensen niet denken aan woorden als ‘aluminium’ of ‘polycarbonaat’ als wij ze spreken. ‘Genieten van de tuin’, ‘buiten zijn’ horen we veel vaker. En terecht. Laat techniek maar over aan Eurosol. Samen komen we erachter hoe we úw tuin en úw woning het beste kunnen verbinden.

Eurosol op de particuliere markt

Bij Eurosol willen wij dicht bij onze klanten staan. Omdat het ontwikkelen van een profiel of een systeem het beste niet vanachter de computer moet gebeuren, is het belangrijk dat wij onze systemen bij de eindverbruiker plaatsen teneinde een hoogwaardig product te kunnen neerzetten. Hierdoor zijn wij ook in staat om onze zakelijke partners de juiste ondersteuning te kunnen geven bij de verkoop en de montage van onze systemen.

Eurosol als zakelijke partner

Het is voor ieder bedrijf belangrijk dat er fabrikant achter hen staat die wilt meedenken in oplossingen. Zo kunnen wij snel een maatwerkoplossing bieden! Is er op de montage een acute oplossing nodig dan kunnen wij hierin ondersteunen met onze voorraad handels- en speciale- profielen.

Eurosol als fabrikant

Eurosol is een van de weinige bedrijven die CE- gecertificeerd zijn en dan ook nog eens monteren! Het voordeel hiervan is dat deze kennis wordt doorgegeven via de workshops voor onze zakelijke partners. Tijdens deze workshops is het niet alleen belangrijk om de Tips & Tricks van Eurosol door te geven, maar vooral ook te leren van onze zakelijke partners. Hoe kunnen wij onze systemen nog meer verbeteren en de eindgebruiker nog meer van dienst te kunnen zijn met een perfect passende oplossing op maat.

eurosol, eurosol, echt, overkappingen, goedkopeoverkappingen, serres, goedkoopste serres, glasdaken, Schuifwanden en serrewanden, visgraatconstructies
eurosol, eurosol, echt, overkappingen, goedkopeoverkappingen, serres, goedkoopste serres, glasdaken, Schuifwanden en serrewanden, visgraatconstructies

U mag het zeggen

Maatwerk dus. Dat betekent heel wat meer dan een doe-het-zelfproduct uit een standaard pakket. Voor een passende oplossing is vakmanschap nodig om een perfect passend, stabiel en duurzame constructie te ontwikkelen en bouwen. Maar ook twee aandachtig luisterende oren en de absolute wil om u op alle vlakken van dienst te zijn. Met het ontwerp, natuurlijk. Maar ook met nuttig advies over vergunningaanvragen die soms nodig zijn. En met de flexibiliteit om en met producten en services waarmee u nog intenser en nog langer van uw aankoop kunt genieten.

Mocht u vragen hebben vul het contactformulier in of bel ons 0031 (0) 475 39995.
Wij zullen dan snel contact met u opnemen.